Menu

Varmest i landet på årets første sommerdag

Varmegradene steg helt til 20,3 på Frosta i løpet av søndagen. Dermed ble det årets første sommerdag, og til og med varmest i landet denne dagen.

Årets første sommerhelg har gitt en rekke "årsbestenoteringer" for antall varmegrader. Mens Frosta var aller varmest i landet søndag kom Kvithamar på bronseplass. 19,1 grader var noen tideler for lite til å få registrert sommerdag, men likevel en flott maisøndag. Værnes målte 18,3 på det meste, Selbu 17,7 og Meråker 17,4. 

I følge yr.no har vi også mye brukbart vær i vente de nærmeste dagene, selv om temperaturene ikke kommer helt opp mot det som var i helgen. Mot neste helg igjen antyder meteorologene 16-17 grader og mye sol igjen. Vi får krysse fingrene. 

Les mer

Rekordstor deltakelse på jaktfeltskyting

Det ble trangt på parkeringsplassen ved Brannhaugen på Frosta sist lørdag da Frosta Jeger og Fiskeforening arrangerte årets første jaktfeltstevne.  Nærmere 180 skyttere fra nærområdet fant veien utover selv om været var innom stort sett alle årstidene i løpet av dagen. Det vitner om at oppslutningen og interessen rundt denne konkurranseformen er  stor.

Les mer

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss