Menu

Julebutikk hos Åsenvøgga

Nå er produktene til årets førjul klare til å finne nye eiere hos Åsenvøgga. Damer og herrer i regionen med tilknytning til vøgga har laget flotte juleprodukter.

De har sitt utsalg i stasjonsbygningen i Åsen og nå går toget for salg av årets flotte produkter laget av lokale håndverkere. Gjennom året lages det produkt som quilting, løpere, duker, broderte varer, klokkestrenger, ullprodukter, treprodukter, dekorasjoner og noe spisende.

-          Vi prøver hele tiden å legge vekt på kvalitet her hos oss. I dag får man kjøpt mye relatert til julen på mange steder og det er fint men vi merker at kundene våre etterspør både tradisjonsvarer og kvalitet, sier Berit Teigen, Anne Marie Hegge og Dagny Rognhaug hos Åsenvøgga. Damene på togstasjonen har også noe hjemmebakt for salg, og kanskje blir det både flatbrød og lefse å få kjøpt.

-          Dere har noe spisende i år som lefse og salg av ferske egg over disk. Mest kjent er dere vel for uansett for variert håndverk Berit og Anne Marie?

-          Butikken hos oss er alltid fyllt opp med varierte håndverksprodukter. Vi selger mye garn til ivrige strikkere gjennom hele året, og nå vil vi ha søndagsåpent fra første søndag i advent med start av tombola og trekning på stedet. Vi opplever at flere spareforeninger og vennegjenger går sammen om en tur innom oss. Kanskje en ide for flere. Butikken har nå mange julevarer. Velkommen innom oss på stasjonen enten du spaserer, reiser med tog, bil eller buss, avslutter damene på Åsenvøgga. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss