Menu

Sjeldent, spesielt og litt sært - nå starter det igjen

I 32 år har det vært bilkø i retning Jervskogen på søndagsettermiddagene. Denne helga starter årets bilbingosesong opp igjen.

- Dette er etter hvert blitt så sjeldent at det må oppleves. Det er en spent og spesiell stemning som bygger seg opp til hovedpremien i hvert spill, sier Ståle Svendgård i bilbingokomiteen til Hommelvik Ski. 

3.700 spillere i fjor

Hommelvik Ski har nå arrangert bilbingo siden 1985. Dette er bingo hvor spillerne sitter i egne biler og spiller bingo, mens tallene blir lest opp over høyttaleranlegget. De som får bingo tuter med bilhornet.

- I fjor hadde vi over 3.700 spillere innom i løpet av sesongen, det vil si et snitt på ca 245 spillere pr. kveld. Det kommer spillere fra store deler av Trøndelag, sier Svendgård.

Jackpot frister

Bingoen har de siste årene blitt mer og mer populær. En viktig grunn til dette er jackpoten.

- Jackpot starter på 5.000 kroner første kveld, og øker med 5.000 kroner for hver kveld. I 2016 gikk den ikke ut før siste kveld selv om det var nære på flere ganger underveis. Det var en lykkelig spiller som forlot oss med 30.000 kroner denne kvelden, sier Svendgård, som er en av hovedmedhjelperne i denne store dugnaden for den driftige skiavdelingen. 

Stor dugnad

- Langrennsavdelingen stiller med cirka 25 medhjelpere på dugnad hver søndag for å avvikle bingoen. Spillekveldene starter klokka 18 og varer i cirka tre timer, sier Ståle Svendgård, som til og med inviterer på gratis kaffe og lefse til alle bingospillerne.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss