Menu

Hommelvik Guts kjemper om 50.000 kroner

Gjennom konkurransen «Laget mitt» i regi av Nord-Trøndelag Everk kjemper den glade gjengen i Hommelvik Guts om en av to premier på 50.000 kroner.

100 nominerte lag kom til finalerunden i «Laget mitt» som NTE arrangerer. De to lagene som får flest stemmer får 50.000 kroner hver, mens de 15 neste på lista får 10.000 kroner hver.

Stort forsprang

Nå er avstemningen godt i gang og i skrivende stund er Hommelvik Guts på 3. plass. Sammen med Melhus/Gimse Håndballklubb og Kolstad Håndball har gjengen til Sverre Inge Ness i Hommelvik fått et stort forsprang til de 97 andre.

«Alle på banen» er mottoet til Hommelvik Guts, og ildsjel Sverre Inge Ness har fått med seg ungdommer som ellers ikke ville spilt fotball til å spille fotball.

- Det beste med Hommelvik Guts er at det er unger og ungdommer som ellers ikke hadde fått mestring på fotballarenaen får det, - og det merker de selv, sier Sverre Inge Ness i en video som er publisert om Hommelvik Guts. Videoen kan du se her: https://www.facebook.com/899950542/videos/10157838043550543/

Avgjøres mandag

Avstemningen i konkurransen «Laget mitt» foregår fram til mandag 19. juni klokka 12.00. Da offentliggjøres vinnerne av de store pengesummene.

For Sverre Inge Ness og Hommelvik Guts er både 10.000 og 50.000 kroner masse penger. Så langt ligger de godt an til å bli ett av lagene som får verdifulle kroner fra NTE, men den største verdien er uansett idrettsgleden i Hommelvik Guts.

- Jeg har holdt på med fotball siden 1972, men dette er det som tar kaka. Jeg blir fantastisk glad av dette. Jeg tror ikke vi kommer til å bli så veldig gode fotballspillere, men jeg tror vi kan bli veldig gode venner, sier Sverre Inge Ness i videoen om Hommelvik Guts.

Flere fra regionen

I tillegg til Hommelvik Guts er følgende lag fra Værnesregionen med i finalerunden i «Laget mitt»: Stjørdal Frisbeeklubb, Lånke Skytterlag, Skatvalsrevyen, Korintern Stjørdal, Stjørdal Speidergruppe, Hegra IL, Tangmoen IL, Stjørdal Atletklubb, Meråker Røde Kors, IL Varden Meråker, Frosta skolemusikk og Vikhammer Håndballklubb.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss