Menu

Minnestipend til Ragnhild og Sverre

Avslutningskvelden av skoleåret ved Meråker videregående skole inneholder utdelinger av vitnemål, men også ulike priser. Blant annet Magnar Lundemos minnefond som i år gikk til Ragnhild Haugen og Sverre Dahlen Aspenes. 

De unge idrettsutøverne som får den høythengende utmerkelsen fra Magnar Lundemos minnefond må i tillegg til gode sportslige resultater også være en idrettsutøver og elev som er et godt forbilde. Begge disse kriteriene har i høyeste grad Ragnhild Haugen og Sverre Dahlen Aspenes, i følge juryen.

På tur til VM

Skytteren Ragnhild Haugen fra Meråker har hatt stor utvikling denne sesongen, og i dag er hun på vei til junior-VM i skyting i Tyskland. 

- Utøveren har tatt store steg innenfor treningsplanlegging, basistrening og ferdighetsutvikling de to siste årene. Det har resultert i et nasjonalt toppnivå i sin klasse, og prestasjoner som kan hevde seg høyt også internasjonalt. Gjennom resultater og trening kan utøveren dokumentere talent og videre utviklingsmuligheter i sin spesialidrett. Utøveren bidrar til positive holdninger, godt humør og økt treningsvilje i sin treningsgruppe og lokale idrettsmiljø. Utøveren har også talent innen musikk, ridning og klatring, heter det i juryens begrunnelse om Ragnhild Haugen.

- Gjør så godt æ kan

Hennes holdninger og humør trekkes også fram og juryen tar med dette typiske Haugen-sitatet: «Æ gjør så godt æ kan, og det e ingen som kan krev nå mer enn det!».

Ragnhild Haugen har i år tatt NM-gull for lag og skjøt for Norge i European Youth Leage da de kvalifiserte seg videre til finale i Kroatia oktober 2017. 

Målbevisst

Skatvalsbyggen Sverre Dahlen Aspenes ble nummer 12 og 13 under junior-EM i Nove Mesto i år, og ble nummer 3 sammenlagt i Norgescupen for juniorer. 1997-modellen avsluttet sitt fjerde og siste år ved Meråker videregående skole denne uka, og har i likhet med Ragnhild Haugen hatt en bra utvikling. 

- Sverre har gjort et solid og målrettet treningsarbeid av høy kvalitet i gjennom flere år. Han har vært en av de aller beste i sin klasse gjennom hele junioralderen. Dette har i år kommet fram gjennom resultater på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Sverre viser stor forståelse for idretten skiskyting. Han har en innstilling som gjenspeiler en fremadstormende idrettsutøver som kan nå et høyt internasjonalt nivå. Han tar konsekvensene av målsetningene sine og er et veldig godt forbilde for andre utøvere, skryter juryen av Sverre Dahlen Aspenes.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss