Menu

Stor stas med sommerens siste grilling

- Så trivelig å være her og treffe så masse folk, sier Valborg Guldseth, som har inntatt «mimrebenken» sammen med venninnen Signe Nykkelmo.

150 brede smil omkranset langbordene både innendørs og utendørs i Selbu nylig. Maten falt i smak, gjerne i kombinasjon med noe ekstra godt i glasset, og det samme gjorde selskapet.

 - Dette har blitt en fin tradisjon, sier ordfører Ole Morten Balstad, som kan glede seg over at Selbus voksne garde møter opp i stort antall når kommunen, sammen med pensjonistforeningen og frivilligsentralen, byr inn på grilldag.

- Kommunen stiller med mat og drikke, mens samarbeidspartnerne bidrar med stor dugnadsinnsats, sier Balstad.

Koteletter, hamburgere, salat og alt annet tilbehør som hører til et godt grillmåltid gikk unna som det berømte varme hvetebrødet. Blant tilbehøret var også behagelig musikk tilpasset gjestene.

- Det er et lokalt, «sammenrasket» band, sier ordfører Balstad, og legger vekt på at sammenrasket er veldig godt ment. Han skryter av både musikanter og andre som bidro til en flott grilldag. Og mye rart skal skje om ikke ordføreren inviterer til et nytt smakfullt måltid på sensommeren neste år.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss