Menu

I storform før VM-runden på Lånkebanen

Petter Solberg tok i dag sin første seier i VM i rallycross siden han vant fjorårets første race i Portugal 17. april.

Nå rettes oppmerksomheten mot neste VM-runde på Hellbanen med finale søndag 11. juni. Solberg vant på Lydden Hill i England foran lagkamerat Johan Kristoffersson. Kristofferson har nå overtatt ledelsen i sammendraget med 124 poeng foran Mattias Ekström med 120 poeng og Petter Solberg like bak med 117 poeng.

Bakkerud på pallen

Den andre norske superstjernen, Andreas Bakkerud endte på 3. plass i Lydden Hill som i helga markerte 50 år med rallycross siden starten i 1967. I sammendraget ligger Kristoffersson, Ekström og Solberg klart i teten foran Timmy Hansen (91 poeng), Sebastien Loeb (81) mens Andras Bakkerud med helgas pallplass kjørte seg opp på 6. plass med 73 poeng.

Denne jubileumshelga i Lydden Hill ble en stor seier for laget til Solberg og Kristoffersson;  PSRX Volkswagen. Under forrige løp i Belgia for to uker vant laget sin første seier noensinne i fjerde forsøk. Nå har laget en klar ledelse i lagkonkurransen.

Jakter første hjemmeseier

Petter Solberg kjører de to neste løpene på hjemmebane. Først er det Lånkebanen før turen går til de svenske skoger og Höljes som ikke ligger langt fra basen til Petter Solberg.

Petter Solberg har aldri vunnet på Lånkebanen. I år er han mer motivert enn noen gang for å sikre seg sin første seier på vår lokale VM-arena foran et stort publikum.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss