Menu

Blink hadde full kontroll i toppkampen

Stjørdals-Blink var flere hakk bedre enn tabelltoer Træff og vant 3-0 hjemme på Blinkbanen i toppoppgjøret. Nå er ledelsen på 13 poeng!

- Førsteomgangen var veldig bra. Andreomgangen ble ingen fest, men vi bestemte oss for å holde ballen litt mer i laget, sier Sondre Hopmark Stokke. Nok en gang scoret han to mål. Det har han gjort i fem av de seks siste kampene, og det forteller om en storscorer i toppslag. 

- Ja, det går bra for tiden. Jeg venter på hattricket, men det kommer muligens det også, sier Stokke.

Mot Træff scoret han til 1-0 etter 29 minutter etter utsøktforarbeid fra Sander Kartum. 2-0 ble det etter 40 minutter etter en Stokke-spesial. Ei dobbel skuddfinte gjorde at han kunne bredside ballen i mål.

- Træff-spillerne hadde tydeligvis ikke studert deg godt nok?

- Nei, det så ikke sånn ut. Skuddfinta satt nok en gang den, sier Stokke.

3-0 sørget Børge Tronsmo Sonflå for etter 59 minutter. Meråkerbyggen fikk ballen på venstreslegga på 20 meters hold og prikket den ned i nærmeste hjørne. 

Træff lå nærmest Blink på tabellen før dagens kamp. Deretter fulgte Verdal, som tapte mot Kolstad. Det betyr at det er Molde 2 og Kolstad som følger nærmest nå, men begge er 13 poeng bak Are Tronseths mannskap. Nå stinker det opprykk på Blinkbanen og Stokke, som nå står med 17 mål, er klar på at det ser mer enn bra ut.

- Vi skal ikke ta noen ting for gitt, men det er klart at vi skal rote fælt om dette ikke blir opprykk nå, sier Sondre Hopmark Stokke.

- Hva blir viktig for Stjørdals-Blink framover nå?

- Det blir å utvikle oss ytterligere. Vi må opp noen hakk om vi skal bite fra oss i 2. divisjon. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss