Menu

Vil ha «friparkering» under LS

Leder i hovedkomiteen for neste års landsskytterstevne, Tor Jakob Reitan, håper det er mulig å få til gratis og «skivefri» parkering under LS 2018.

Store deler av hovedkomiteen og flere representanter fra det store arrangementet Stjørdal skal huse neste år, var forrige uke i Førde for å følge årets landsskytterstevne. Der fikk de på nært hold oppleve det gedigne arrangementet og det inspirerer og motiverer Stjørdals-representantene.

- Det er åpenbart at vi må skru opp kapasiteter på alle plan, vi må forberede oss på minst 6. 500 skyttere. Vi hadde stor pågang og respons på vår stand her i Førde, og mange vil bestille allerede nå, forteller Tor Jakob Reitan.

- Kan ikke kreve at alle har parkeringsskiver!

Neste års LS-sjef ser fram til det kommende året, men medgir at han er usikker på om resten av lokalmiljøet helt har forstått omfanget av det gigantiske arrangementet.

- Min lille bekymring er at viktige aktører som butikker, restauranter og flere, ikke ser hvor stort dette er, sier Tor Jakob Reitan.

Han fortsetter med en direkte henstilling til kommunen og handelsstanden i gata.

- Hvorfor ikke innføre gratis parkering den første uka i august? Det vil alle, inkludert kommunen, tjene på. Vi kan ikke kreve at 5.000 – 6.000 sjåfører skal hente parkeringsskiver. Herved er oppfordringen gitt fra meg og mine i LS 2018. Dagens noe uklare systemer henger dårlig sammen med god service og at vi skal etablere byen som arrangementsby nummer 1 i Norge, er den klare meldingen fra Tor Jakob Reitan.

Nestleder på plass

Hovedkomiteen har for øvrig styrket seg i løpet av de siste dagene. Lisbeth Gederaas går inn som nestleder i hovedkomiteen. Dermed er ledelse og styring ytterligere styrket.

- Det er det behov for i en slik omfattende dugnadsorganisasjon, sier leder for hovedkomiteen, Tor Jakob Reitan.

Gederaas har betydelig erfaring med store idrettsarrangement. I vinter var hun leder av Hovedlandsrennet i skiskyting. Hun er også medlem av Norges Skiskytterforbund sitt hovedstyre.

 

KLAR HENSTILLING: LS-leder Tor Jakob Reitan håper det kan bli fri parkering under LS 2018. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss