Menu

Rikke (19) måtte løpe i sikkerhet i Barcelona

- Mange hundre mennesker løp i panikk i alle retninger. Jeg skjønte at jeg måtte komme meg unna, sier Rikke Nervik. 

Stjørdalskvinnen Rikke Nervik (19) befant seg helt i nærheten da den tragiske terrorhandlingen skjedde i Barcelona torsdag ettermiddag. Hun søkte trygghet ved å løpe inn på en buss som sto der.

- Jeg var i området La Rambla og Placa Catalunya etter at jeg hadde shoppet. Jeg sto og ventet på bussen da jeg plutselig så mange hundre mennesker løpe i panikk i alle retninger mens folk hylte og ropte. Jeg prøvde å skaffe meg oversikt, men forsto fort at jeg måtte komme meg unna, sier Rikke Nervik. 

Fra Barcelona meldes det torsdag kveld om at 12 mennesker er bekreftet døde og over 80 skadet etter at en varebil kjørte inn i en folkemengde i gata La Rambla, som er kjent for sitt yrende folkeliv.  

19-åringen Rikke Nervik forteller at hun selvsagt ble livredd, men heldigvis kjørte bussen hun løp inn på litt unna stedet.

- Da fikk jeg ringt hjem og kunne fortelle at jeg mest sannsynlig var trygg, sier en tankefull Rikke Nervik.

- Det er så fælt fordi jeg bare minutter tidligere la merke til mange familier som satt og spiste is og koste seg på en solrik dag midt i hjertet av Barcelona, sier Rikke Nervik. 

Hun jobber i World Trade Center Barcelona hos Avis Budget Group og er i området som i ettermiddag ble rammet av terror hver eneste dag. 

- Det er enkelt å komme seg dit og det er masse shoppingmuligheter, sier Rikke Nervik.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss