Menu

Bli med Mia og Eline på utendørs gruppetrening

Med naturen som treningsstudio og egen kroppsvekt som styrkeapparat, satser Mia Skaufel og Eline Myrmo på å få mange med på årets AktiMed-trening. 

14 onsdager fra og med denne uka er det mulig å være med på AktiMed-trening. Dette er rett og slett utendørs gruppetrening uten noen andre hjelpemidler og utstyr enn naturen og egen kropp.

- Det blir et veldig variert treningstilbud med blant annet intervaller, styrketrening og litt andre økter etter hvert, sier Mia Skaufel.

Hun skal nå i gang med sin fjerde AktiMed-gruppe i Stjørdal, og hun håper at mange kvinner, og også menn, stiller opp i Sandskogan onsdag kveld. Denne sesongen har hun fått med seg en medtrener i Eline Myrmo, som er instruktør for første gang.

- Jeg har alltid trent mye utendørs. Har aldri vært noen treningsstudio-dame, sier Myrmo.

Presser litt

AktiMed har fokus på naturlig og variert trening. Alt foregår i en gruppe, og Mia Skaufel tror at det gjør det lettere å ta i bittelitt ekstra noen ganger.

- Det er litt lettere å «lure» seg unna om man trener alene. Men vi maser ikke fælt. Vi veileder og vi presser deltakerne litt innimellom, sier den tidligere toppsyklisten.

Første samling for høstens AktiMed-gruppe er i Sandskogan onsdag denne uken.

- Vi møtes ved gang- og sykkelveien gjennom Sandskogan ved Stjørdalshallen. Utover høsten kommer vi til å bruke flere «arenaer», sier Skaufel.

Lavterskel-tilbud

De to trenerne understreker at dette er et lavterskel treningstilbud. Øktene tilpasses den enkelte og det er ingen krav om at de som kommer er topptrimma.

- Kom som du er, og vi lager treningsøkter som passer for alle som blir med i gruppa. Sammen får vi til et bra opplegg og erfaringene med de tre foregående sesongene er at det er både sosialt og virkningsfylt, sier Mia Skaufel og Eline Myrmo, som gleder seg til å se mange friske, spreke trimmere onsdag kveld.

- Den første økta blir en kombiøkt. Det blir en miks av intervall og styrketrening. På den måten finner vi ut litt om deltakerne, sier de to trenerne.

Og er det noen som ikke har lyst å binde seg for 14 kvelder gjennom hele høsten, finnes det klippekort-muligheter i stedet for full betaling.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss