Menu

Null poeng i tøff førsterunde

Miserabel start. Neglbiting. Imponerende avslutning. Slik oppsummerer SHK-trener Björn Blomquist de tre første kampene i Lerøyserien for håndballjentene fra Stjørdal. 

Det er tøff motstand hele veien i Lerøyserien, og i helgens innledende runde fikk SHK merke det. I første kamp mot Fjellhammer kom de blå jentene fra Stjørdal bakpå de første minuttene. De kjempet seg nesten inn i kampen, men kom aldri helt ajour. Til slutt ble det tap 27-22 i en kamp der Emilie Moe og Maja Bakken ble mestscorende med fem scoringer hver.

Nabooppgjøret mot Byåsen ble en beinhard affære. SHK ledet 13-9 til pause, men det ble en ytterst målfattig andreomgang for Blomquists jenter. Byåsen trakk det lengste strået med 19-17. Kantspiller Maria Rekkebo ble toppscorer med seks mål.

I helgens siste kamp møtte SHK fjorårsvinneren Nit/Hak. Det blir tap 20-15, men treneren er godt fornøyd.

- Det er ikke veldig langt unna at vi kan være enda nærmere, men Nit/Hak var hakket bedre. Det var ikke tvil om det, men vi går fra kampen med hevet hodet etter en "grym" innsats, sier Björn Blomquist. 

Neste runde i Lerøyserien spilles 9. og 10. desember. SHKs motstandere i den runden er Aker, Oppsal og Hønefoss, og kampene spilles i Oppsalhallen i Oslo. 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss