Menu

Margit skal holde i trådene for Landsskytterstevnet

Margit Elverum er engasjert som kontorleder for Landsskytterstevnet 2018.

Landsskytterstevnet er et gigantisk arrangement og nå har organisasjonen valgt å engasjere Margit Elverum (46) i en funksjon som kontorleder. 

- Jeg starter 1. april i et 30-prosentengasjement, og dette vil trappes opp fram mot arrangementet i august. I juli og august blir det 100 prosent LS, sier Margit Elverum.

Hun er til daglig ansatt i en 80 prosent stilling ved enhet kulturproduksjon i Stjørdal kommune, i tillegg til at hun har eget foretak. 

- Jeg er kjempeheldig som har en fleksibel arbeidsgiver som lar meg gjøre dette, sier Elverum, som kommer til å ha delvis og hel permisjon fra sin faste jobb under engasjementet. 

Margit Elverum hadde også samme rolle under Agrisjå som ble arrangert i høst. 

- Hva blir dine arbeidsoppgaver?

- Det blir vel mye forskjellig, men noe av det viktigste blir å håndtere alle henvendelser og styre disse til de riktige personene, sier Elverum.

I tillegg til funksjonen som innleid kontorleder er hun også leder av komiteen som tar seg av innkvartering under Landsskytterstevnet 2018. 

Leder for Landsskytterstevnet-komiteen i Stjørdal, Tor Jakob Reitan, er veldig fornøyd med at Margit Elverum skal jobbe for organisasjonen fram mot det store stevnet.

- Margit er serviceorientert, strukturert og fremoverlent. Vi er glad at hun sa ja til denne oppgaven, sier Tor Jakob Reitan. Samtidig setter han også stor pris på kommunen velvilje.

- Det er veldig bra for oss at kommunen gir henne permisjon uten lønn. Samspillet mellom oss arrangører og miljøet rundt Kimen med deres høye arrangementskompetanse, begynner å ta form, synes jeg, sier Tor Jakob Reitan, som også har et kostnadsfokus i sin rolle.

- Vi er svært kostnadsbevisste i LS 2018. Dette er den eneste lønnede medarbeider, resten av oss skal fortsatt gjøre dette på dugnad. Dette blir bra, mener Tor Jakob Reitan.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss