Menu

Prisøkning på 80 prosent

33 kroner dyrere å ta bussen mellom Stjørdal og Hommelvik fra årsskiftet. Nå reagerer lokalpolitikerne.

Tok du bussen fra Stjørdal til Hommelvik rett før nyttår måtte du betale 41 kroner. Fra 1. januar er prisen for den samme bussturen 74 kroner.

- Om vi mener noe med kollektivsatsing så kan vi ikke holde på sånn. Det sier Leif Eggen som er lokalpolitiker for Venstre i Stjørdal.

Han reagerte da han fikk melding fra en privatperson om prisøkningen. Nå ønsker Eggen å få med seg de andre lokalpolitikerne i Stjørdal til å gjøre noe med dette.

- På grunn av ny sonestruktur er prisen nå 74 kroner for denne turen. Grunnen til dette er at reisen foregår gjennom to soner, og kundene betaler 37 kroner pr. sone, forklarer Grethe Opsal som er direktør for kommunikasjon og drift i AtB.

Leif Eggen har vært i kontakt med både lokalpolitikere i Stjørdal og fylkespolitikere om denne prisøkningen.

- Vi i Venstre går inn for at sone 1, hvor Trondheim befinner seg, skal inkludere både Stjørdal, Støren og Orkanger. Dette er ikke gjennomført, men vi vil behandle dette i vår fylkestingsgruppe, sier Eggen.

Lokalt i Stjørdal vil dette også bli en politisk sak. Arbeiderpartiets Joar Håve ønsker å bringe dette inn i politiske organer.

- Dette må vi følge opp i første formannskapsmøte, mener Håve.

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss