Menu

Lyser opp i Lokstallen

En ny utstilling dagene 10. og 11. mars i Lokstallen viser frem ulike uttrykksformer. Kunstneriske damer inviterer til salgsutstilling og trivelige dager rett ved jernbanen.

Utstillingen presenterer ulike uttrykksformer innen billed- og brukskunst. Både kunst og billeduttrykk skal presenteres blant flere håndverksprodukt innen gullsmedfaget. Når damene åpnes portene i Lokstallen, vil de også formidle gleden ved å skape og kreere.

- Vi ønsker å kunne dele dette med andre denne helga. Vi inviterer alle besøkende til utstillingen LYS i mars. Utstillingen har fått tema LYS, mest fordi vi synes tida vi går inn i nå med mere lys er flott. Det kan også reflekteres mye over temaet, men vi ønsker at det også kan være litt opp til den enkelte selv, sier Oddrun Øfsti Brandsæter og Kristin Grendal Bones, begge deltakende med egne maleri. Marit Øien Eiksund tar med sine kunstfoto til utstillingen og gullsmed Åse Steiro Johnsen viser produkter i edelt metall fra eget verkstedet ved Notenget. Grethe Lindseth har med bilder tatt med speilreflekskamera, og ønsker å formidle stemning og øyeblikk i sine bilder. Bodil Hofstad sier maling er hennes pusterom, og Bodil maler akryl på lerret gjerne i kombinasjon med Decoupage.  

 

  

 

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss