Menu

Politi og kommune sender brev til alle ungdomsforeldre

Alle foresatte fra og med 7. klasse og oppover i Stjørdal har fått brev fra kommunen og politiet om ungdomskriminalitet. 

Ungdomskriminaliteten i Stjørdal kommune øker, og vi ser at ungdommene blir stadig yngre. Disse utfordringene krever godt samarbeid mellom politi, kommunen og andre samarbeidspartnere;- og ikke minst sammen med foreldrene. Det skriver Stjørdal kommune om brevet de har sendt ut til alle foresatte med barn i 7. klasse og oppover.

Grunnen til fellesbrevet fra Stjørdal kommune og politiet er det som kom fram på politiets årspressekonferanse og ulike presseoppslag i etterkant.

- Her belyses ulike styrker og utfordringer i ungdomsmiljøet i kommunen. De aller fleste ungdommene i Stjørdal kommune er flotte ungdommer som er snille, aktive og ordentlige, men noen ungdommer utfordrer oss, skriver Stjørdal kommune, som kommer en generell oppfordring:

- Vi oppfordrer dere til å ta dere tid til å snakke med ungdommene deres. Diskutere, drøfte og bevisstgjøre. Å være til stede og å bry seg er det viktigste forebyggende tiltaket vi har.

HER KAN DU LESE HELE BREVET!

Kommentarer

Tilbake til toppen

Send oss mail

Generelt post@s-n.no

Følg oss